Eskişehir

Eskişehirspor, kulübeyi kullandı

14:14 05 Ocak 2016
Eskişehirspor, kulübeyi kullandı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor'da teknik direktörler sezonun ilk yarısında oynanan 17 maçta 50 kez oyuncu değiştirdi. 

AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, ligin ilk yarısının bitiminde topladığı 10 puanla sıralamanın sonunda yer alan siyah-kırmızılı takım, 50. kuruluş yıl dönümünde zor günler geçiriyor. 

Siyah-kırmızılı ekipte, kötü gidişatla birlikte 17 maçlık ilk periyotta  Michael Skibbe, İsmail Kartal ve Samet Aybaba teknik direktör olarak takımın başında görev yaptı. 

Eskişehir temsilcisinde 3 teknik adam, maç sırasında skoru takımlarının lehine çevirmek için 50 kez yedek kulübesini kullandı. Eskişehirspor'da Kaan Kanak 12, Sebastian Pinto 11, Matias Defederico 10, Emre Güral 9 ve Onur Bayramoğlu 8 kez karşılaşma sırasındaki rotasyonda kullanıldı.

Siyah-kırmızılıların gol ayaklarından Sebastian Pinto, 8 kez oyuna sonradan dahil olurken, bu konuda takımında birinci sırada yer alıyor. Takımın en golcü ismi Emre Güral da maça 7 kez yedek kulübesinden girdi. Kaan Kanak ise ilk 11'de başladığı maçta 7 kez kulübeye çekildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.