Eskişehir

Eskişehir'deki "çarşaf kamuflajlı" cinayet

13:58 26 Ocak 2016
Eskişehir'deki "çarşaf kamuflajlı" cinayet

Eskişehir'de 2 yıl önce ayrı yaşadığı eşinin ilişkisi olduğu öne sürülen Eyüp Duran'ı, tanınmamak için çarşaf giyerek tabancayla öldürdüğü iddiasıyla hakkında verilen 15 yıl 10 ay hapis cezası kararı Yargıtay tarafından bozulan İzzet Bayrak'ın yargılanmasına yeniden başlandı.

Eskişehir 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, tutuklu sanık İzzet Bayrak ile maktul Eyüp Duran'ın yakınları ile tarafların avukatları hazır bulundu.

Savcı, sanığın olayı tasarlayarak işlediğini belirterek, ağırlaştırılmış müebbet ile cezalandırılmasını ve tahrik indirimi uygulanarak 24 yıla kadar hapis cezası verilmesini talep etti.

Sanık İzzet Bayrak'ın avukatı mütalaaya karşı yazılı beyanda bulunmak için süre istemesi üzerine mahkeme heyeti duruşmayı erteledi.

- Olay

Tanınmamak için çarşaf giyen İzzet Bayrak, 11 Eylül 2013'te Emek Mahallesi Şemsettin Günaltay Caddesi'nde alışveriş yapmak için evinden çıkan Eyüp Duran'a tabancayla ateş etmişti. Vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Duran, kaldırıldığı hastanede müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Olay yerinden otomobille kaçan zanlı, aynı gün polis ekiplerince yakalanmıştı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.