Eskişehir

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Hoşcan:

19:15 22 Şubat 2016
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Hoşcan:

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, Spor Toto Süper Lig'de puan kaybına tahammülleri olmadığını ve her maça final havasında çıktıklarını söyledi.

Hoşcan, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, kulüpte birlik, beraberlik, moral ve motivasyon adına yapılması gerekenleri yerine getirdiklerini dile getirdi.

Takımın içinde bulunduğu zor süreci aşmaya çalıştıklarını ifade eden Hoşcan, şöyle konuştu:

"Puan kaybetmeye tahammülümüz yok. Önümüzde 12 maç var. Her maçımıza final havasında çıkıyoruz. İkinci yarıda şampiyonluğa oynayan bir takım gibi mücadele ediyoruz. Eskişehirspor'un en büyük sorunu ekonomi. Bunları aşamayınca arka sıralara kalıyorsunuz. Yeni sponsorlar, reklam gelirleri arıyoruz. Borç sarmalının altından kalkmaya çalıyoruz. Tek derdimiz maçları kazanmak. Bu hafta sonu sahamızda Bursaspor ile Anadolu derbisi oynayacağız. Sahamız ve seyircimiz önünde 3 puan almayı hedefliyoruz."


- "Hakem hataları takımların geleceğini etkiliyor"


Kulüpler Birliği Vakfı İkinci Başkanı da olan Hoşcan, bu sezon hakem hatalarının lige adeta damga vurduğunu kaydetti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile hakem hataları konusunda görüştüklerini anlatan Hoşcan, "Bazı şeyler yolunda gitmiyor. Hakem hatalarından bütün takımların canı yandı. Düzelmesi için her türlü çabanın gösterildiği söyleniyor ama bunu göremiyoruz. Kasımpaşa maçında bir penaltımız verilmedi. Hakem hataları artık takımların geleceğini etkilemeye başladı. TFF ve Merkez Hakem Kurulu gerekli önlemleri almalıdır" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.