Eskişehir

Down sendromlu çocuklara efsane "Es Es" forması

13:48 29 Mart 2016
Down sendromlu çocuklara efsane "Es Es" forması

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Bingöl, yönetim kurulu üyeleri ve Efsane Eskişehirspor futbolcuları, Eskişehir'de bir kafede çalışan engelli bireyleri ziyaret ederek isimlerinin yazılı olduğu "Efsane Eskişehirspor" formaları çocuklara hediye etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, "Efsane Eskişehirspor" kadrosunda yer alan başta İsmail Arca, Nihat Atacan, Vahap Özbayraktar, Süreyya Özkefe ve İlhan Çolak’ın bulunduğu futbolcuların, TÜFAD Başkanı Ahmet Bingöl, Tepebaşı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dr. Mehtap Cibiş Yıldız ve Tepebaşı Belediyesi Engelliler Koordinatörü Kemal Yıldırım'ın kentteki bir kafede çalışan engelli bireyler ile sabah kahvaltısında bir araya geldiği bildirildi.

Ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan TÜFAD Başkanı Bingöl, şube olarak sosyal etkinlik çerçevesinde down sendromlu bireylerle bir arada olmaktan keyif aldığını söyleyerek, "Bizleri çok güzel ağırladılar bizlerde onlara çam sakızı çoban armağanı birer isimlerinin yazıldığı forma hediye ettik. Onlar da çok sevindiler bizler de onların sevincini görünce daha mutlu olduk. Amacımız zaten buydu. Onların yüzünde bu ifadeyi gördükten sonra doğru bir etkinlik yaptığımıza inandım ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra down sendromlu çocuklar "Efsane Eskişehirspor"lu futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdiler.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.