Eskişehir

"Hayvan Sevgisi" temalı resim yarışması

10:36 02 Haziran 2016
"Hayvan Sevgisi" temalı resim yarışması

İlkokul öğrencilerinin hayvan sevgisi kazanması ve sokak hayvanları konusunda bilinçlenmeleri için Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen "Hayvan Sevgisi" konulu resim yarışmasının ödül töreni ile sergisi yapıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, bu sene 5. gerçekleştirilen etkinliğe, 33 okuldan 634 öğrencinin katıldığı bildirildi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ın etkinlikte yaptığı konuşmada, “Bugün burada önemli bir sanat etkinliğinin yanı sıra sevimli dostlarımıza sahip çıktığımız bir programdayız. Benim gönlümde hepiniz birincisiniz çünkü hepiniz bu konuya sahip çıktınız ve saygı gösterdiniz. Bu etkinliğe destek olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Hayvanlarla bu dünyada birlikte yaşıyoruz. Bu dünyada birlikte daha iyi yaşayacağız. Tepebaşı Belediyesi küçük dostlarımız için büyük bütçeler harcıyor. Biz önlemlerimizi almaya devam edeceğiz. Hepiniz kutluyorum. Dileğimiz bu katılım artarak devam etsin.” dediği ifade edildi.

Yarışmada birinciliği Barbaros ilkokulu 3 F sınıfından Emirhan Uzun, Cumhuriyet İlkokulu 4 B sınıfından Melike Vurucu ikinci, Yrb. M Yaşar Gülle İlkokulu 4 D sınıfı öğrencisi Zelihanaz Meşe de üçüncü oldu.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.