Eskişehir

Eskişehir'den kısa kısa

15:11 16 Haziran 2016
Eskişehir'den kısa kısa

Tepebaşı Belediyesi tarafından yürütülen "Hoş Geldin Bebek" projesi kapsamında Belediye Başkanı Ahmet Ataç ikiz ve üçüz bebekleri olan aileleri ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Koparak ailesini ziyaret eden Ataç, Mert Saffet, Yiğit Niyazi, Özden Elif üçüz kardeşleri sevdi, çocuklara hediyelerini vererek bir ömür boyu başarı, sağlık ve mutluluk diledi.

Yeni Bağlar Mahallesi'nde yaşayan Kasap ailesini de ziyaret eden Ataç, Elifnaz ve Ali Kerim adlı ikiz bebeklerin mutluluğuna ortak oldu.

Aileyle bir süre sohbet eden Ataç, bebekleri kucağına alarak bir süre sevdi.

Ahmet Ataç, bir ev ziyaretinde karşılaştığı 108 yaşındaki Ürkiye Kala ile sohbet etti.

- Başkan Ataç kadın üreticilerin stantlarını gezdi

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, bir süre önce hizmete giren Hanımeli Sokak ve Tepebaşı Belediyesi Özdilek Sanat Merkezi'nde kadın üreticilerin açtığı stantları gezdi.

Ataç, burada yaptığı konuşmada, belediye olarak kadınların boş zamanlarını iyi değerlendirmeleri ve aile bütçesine katkı sağlamaları için Hanımeli Sokağı ve stantları hizmetine açtıklarını bildirdi.

Böyle bir imkanı kendilerine sağladığı için Ataç'a teşekkür eden kadınlar da evde boş oturmaktansa burada yaptıkları el işlerini satarak, aile bütçesine de azda olsa katkı sağladıklarını kaydettiler.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.