Eskişehir

30 Ağustos Zafer Bayramı'na doğru

11:54 29 Ağustos 2016
30 Ağustos Zafer Bayramı'na doğru

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Karacan, mesajında Türk milletinin, tarihin hiçbir döneminde kimseye boyun eğmediğini, ecdadın, hiçbir mezhep ayrımı yapmaksızın asırlarca bu topraklarda kardeşçe yaşadığını, zor zamanlarda da düşman işgalinde de birlikte ve omuz omuza vererek kahramanlık destanı yazdığını kaydetti.

"Bu tarihi bilinçten uzak, geçmişini bilmeyen gafiller, şer odakları, FETÖ, PKK ve DAEŞ gibi eli silahlı terör örgütleri bu milletin birliğini ve beraberliğini bozmak için vatanımıza ve milletimize karşı başlattıkları saldırılarla vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini, ülkemizin bekasını tehdit etmeye kalkmışlardır" ifadelerini kullanan Karacan, mesajında şu görüşlere yer verdi:

"Bu tarihi bilinçten uzak, geçmişini bilmeyen gafiller, şer odakları, FETÖ, PKK ve DAEŞ gibi eli silahlı terör örgütleri bu milletin birliğini ve beraberliğini bozmak için vatanımıza ve milletimize karşı başlattıkları saldırılarla vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini, ülkemizin bekasını tehdit etmeye kalkmışlardır. Bu şer odakları iyi bilsin ki aziz milletimizin bin yıllık kardeşliğini kimse bozamayacak, esaret altında kalmaya tahammülü olmayan bu milleti hiçbir güç bölemeyecektir. 30 Ağustos Zaferimizi kazandıran dedelerimizin torunları olarak, 15 Temmuz akşamı da milletçe gösterdiğimiz kutsal direnişle dosta düşmana birlik ve beraberliğimizin en güzel örneğini verdik. Allah'ın izniyle geçmişte olduğu gibi bugün de yarın da bu cephe sarsılmayacak. Hep beraber ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacağız. Bu vesileyle 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu ve gururunu bize yaşatan başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi de şükranla anıyorum. Bu vatanın korunmasında azim ve kararlılıkla mücadele eden ordumuzun, emniyet teşkilatımızın ve aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.