Eskişehir

Boffin ve İhsan Şahinkol "Altın Ayaklar"da iz bıraktı

19:57 24 Ekim 2016
Boffin ve İhsan Şahinkol "Altın Ayaklar"da iz bıraktı

Eskişehirspor kalecisi Ruud Boffin ile eski Eskişehirspor oyuncularından İhsan Şahinkol'un ayak izi alınarak Tepebaşı Belediyesi "Altın Ayaklar" projesiyle ölümsüzleştirildi.

Eskişehir'de bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen ayak izi alma töreninde konuşan Eskişehir AK Parti Milletvekili Emine Nur Günay, "Şehrimizi birbirine bağlayan, şehrimizin değeri olan, markası olan Eskişehirspor'u canı gönülden destekliyorum." dedi.

Günay, ortak değerin Eskişehirspor olduğunu belirterek, "Bu anın dönüm noktası olacağına inanıyorum. Boffin, Ümraniyespor maçında inanılmaz bir gol kaydetti. Bütün sosyal medya o gün bu golle çalkalandı. Bunu ölümsüzleştiren Tepebaşı Belediye Başkanı'na teşekkür ediyorum. Tek bir hedefimiz var o da Eskişehirspor'u desteklemek ve bu güzel anları ölümsüzleştirmek." ifadelerini kullandı.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise, "Kimlerin ayak izini alacağımızı Fethi Heper'le birlikte kararlaştırdık. Milli takımın formasını terleten ülkemizi en iyi temsil eden oyuncuların ayak izini almaya karar verdik. Bu proje aslında bir vefa, barış projesidir. Son maçlarda Boffin'in performansı ve 70 metreden bir golünün olması hem Türkiye futbolunda hem de dünya futbolunda ses getirdi." şeklinde konuştu.

Program, Eskişehirspor kalecisi Boffin'in el ve ayak izlerinin ve Eskişehirspor'un eski oyuncularından İhsan Şahinkol'un ayak izinin alınmasıyla sona erdi.

Etkinliğe Eskişehir AK Parti Milletvekili Emine Nur Günay, Eskişehir CHP Milletvekili Utku Çakirözer, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, eski Eskişehirspor oyuncularından Fethi Heper ve çok fazla vatandaş katıldı.

Kırmızı-siyahlı ekibin kalesini koruyan Ruud Boffin, TFF 1. Lig 5. hafta maçında Ümraniyespor ile deplasmanda karşılaştığı maçta yaklaşık 70 metreden gol atarak takımına bir puan kazandırmıştı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.