Eskişehir

Eskişehir'de yeni üniversitelilere sıcak karşılama

14:36 14 Ağustos 2017
Eskişehir'de yeni üniversitelilere sıcak karşılama

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, şehir dışından gelerek bu yıl üniversiteye başlayacak öğrencilere otogarda "Yeni evinize hoş geldiniz" sloganıyla karşılıyor.

Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından Anadolu Üniversitesi ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde kayıt işlemleri başladı. Kayıt dönemiyle Eskişehir dışından üniversiteleri kazanan öğrenciler de aileleriyle kente gelmeye başladı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, öğrenci ve ailelerin hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla otogarda "Yeni evinize hoş geldiniz" sloganıyla bilgilendirme standı kurdu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, kayıt dönemi boyunca 24 saat hizmet verecek stantta öğrencilere şehir ile ilgili bilgilerin yanı sıra Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in "Hoş geldiniz" mektubu veriliyor.

Yoğunluğun yaşandığı gece saatlerinde öğrenciler ve ailelerine, Büyükşehir Belediyesinin dinlenme salonunda ücretsiz yiyecek ve içecek ikramları sağlanıyor. Sabah saatlerinde ise öğrenciler, belediyece sağlanan otobüs seferleriyle üniversitelerine ve kayıt bürolarına ücretsiz ulaşabiliyorlar.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.