Eskişehir

Lise cinayetinde Aleyna konuştu! Babamdan korktum

09:11 13 Aralık 2017 4 Yorum Var
Lise cinayetinde Aleyna konuştu! Babamdan korktum

Melih E.'yi bıçakla öldüren lise son sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Aleyna İ., duruşmada "Amacım öldürmek değildi. Dediklerinikonduramadım. Babam duyar diye çok korkmuştum" dedi.

Olay geçen 6 Ekim'de Şirintepe Mahallesi Merkez Sokak'ta meydana geldi. Aleyna İ., sokakta tartıştığı Melih E,'yi göğsünden bıçakladı. Hastaneye kaldırılan Melih E. doktorların müdahalesine rağmen kurtarılmadı. Olaydan sonra polis ekiplerince gözaltına alınan Aleyna İ. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Aleyna İ.'nin yargılanmasına Eskişehir 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlanıldı.

'GÖĞSÜNE SAPLANAN BAÇAĞI ÇIKARIP BENİ KOVALADI'

Duruşmada savunmasını yapan Aleyna İ., Melih E.'nin kendisi hakkında olumsuz şeyler söylediğini öne sürerek şu iddialarda bulundu: 

"Olay günü saat 13.00 sıralarında okuldan çıktım. Erkek arkadaşım aradı. Onunla telefonla konuşurken Melih ile de üçlü konferans görüşmesi yapıyormuşuz. Melih telefonda 'Yağmur yağıyordu. O yüzden Aleyna'nın evine gittik. B....(uçucu madde) çektik ve birlikte olduk' dedi. Bunu sevgilim Doğukan duydu. Ben bakireyim. Kimseyle cinsel ilişkiye girmedim. Bu duruma düştüğüm için çok üzüldüm. Eve gidip üstümü değiştirdim. Melih'le konuşmak için dışarı çıktım. Yanıma evden ekmek bıçağı aldım. Çünkü Melih sürekli bıçakla geziyordu. Amacım kendimi korumaktı. Melih ile tartışırken bıçağı havaya kaldırdım. Üstüme yürüyünce bıçak göğsüne saplandı. Daha sonra bıçağı göğsünden çıkarıp beni kovalamaya başladı. Amacım öldürmek değildi. Dediklerini kendime konduramadım. Babam duyar diye çok korkmuştum."

Eskişehir 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, Aleyna İ.'nin tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı 11 Şubat 2018 tarihine erteledi. 

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Sıalp 6 yıl önce Şikayet Et
    Kız iyi yapmış bir pisliği temizlemiş
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Vatansevdalısı 6 yıl önce Şikayet Et
    Ah be bu gençlik nereye gidiyor çok yazık bir genç yetiştirmek kolay mı ki, böylece feda ediliyor kıza da yazık ölenede yazık Allah kimseyi böyle sınamasın biri gencecik yaşta mezara diğeride ceza evine Allah yardım etsin ne denilir bu durum da içim yandı....
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Sivaslı 6 yıl önce Şikayet Et
    Karakan dediğin doğru
    Cevapla
  • al sana karakan 6 yıl önce Şikayet Et
    liselerin durumu, bi kaçtanesini böyle sağlam zor kırılan türden değnekle döverek komalık edip acile yollayacaksın, hastaneden çıkınca bi daha derken bidaha... sonra bunları acil ihbar hatlarından haber kanallarına yollayacaksın. bakalım bi oylama yapsak bi tane insan karşı çıkacak mı? toplum içinde bunları ezmezse eğer bu hastalık büyür.
    Cevapla
  • Ertuğrul 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir imam hatip ortaokulunda din dersi ogretmeniyim. Problem çıkartan öğrencilerle sürekli uğraşıp onları hatalarını düzeltmeye çalışıyoruz. Fakat çocuklar bu öğretmen beni sıkıştırıyor okula gitmek istemiyorum derse veli geliyor ve hocam benim çocuğumla uğraşma diyor. Sonuç o çocuklar da sigara sevgili vb. İleride daha beterleri.. öğrenciye değer vermeyen ve muhatap olmayan hiçbir öğretmenin inanın başı agrimiyo şikayet edilmiyor..aileler biz yasayamadik çocuğumuz yasasin demeyi derhal bırakmalı...
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.