Eskişehir

Günay Türk ekonomisini yazdı

14:29 02 Mayıs 2018
Günay Türk ekonomisini yazdı

Türkiye'nin son 15 yılda her alanda gerçekleştirdiği reformları ve atılımları değerlendiren "Orta Gelir Tuzağı ile Yüksek Gelirli Ülke Arasında Türk Ekonomisi" adlı kitap, PalGrave Macmillan yayın evince basıldı.

Kitapta birçok yazarın enerji, finans, makroekonomik politikalar, uluslararası yatırımlar, istihdam, bilim ve teknoloji politikaları konusunda yazdıkları 15 farklı bölüme yer verildi.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, ekonomik gelişimin ve kalkınmanın anahtarı olarak gösterilen bilim, teknoloji ve inovasyona dair bölümde Türk ekonomisine ışık tutarken, geleceğe dair önemli tavsiyelerde bulundu.

Günay'ın yazdığı "Kapsayıcı Büyüme ve Sürdürülebilir Kalkınmaya Doğru: Bilim, Teknoloji ve İnovasyon Stratejileri ve Politikalar" bölümünde Türkiye'nin son 15 yılda bu alanda gerçekleştirdiği reformlar ve verilen teşvikler ile elde edilen atılımlar paylaşıldı. Türkiye'nin orta gelir tuzağına düşmesini engellemek ve yüksek gelirli ekonomiler seviyesine geçiş yapabilmesi adına gerçekleştirilmesi gereken yeni reformlar hakkında bilgi verildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.