Eskişehir

Tepebaşı Belediye Meclisinin kararına tepki

11:29 08 Temmuz 2018
Tepebaşı Belediye Meclisinin kararına tepki

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Yılmaz Kaynarca, Tepebaşı Belediyesi meclisindeki toplantıda gündeme getirilen içkili yerler bölgesinin CHP'li üyelerinin oy çokluğuyla kabul edilmesi kararını eleştirdi.

Kaynarca, düzenlediği basın toplantısında, CHP'li meclis üyelerinin şehrin ve ilçenin geleceğini sorumsuzca etkilemelerini Eskişehir kamuoyunun bilgisine sunduklarını söyledi.

Bu çalışmanın planlamasının doğru yapılmadığını ifade eden Kaynarca, şunları söyledi:

"Ülkenin ve şehrin yöneticileri gençlerin sağlık, ahlak ve kültürel gelişimlerini kollamak, kötü alışkanlık yollarını engellemekle görevlendirilmişken bunun bizzat onların eliyle yapılmasını milletimize şikayet ediyoruz. Şehrimizde yeteri kadar içkili yerler bölgesi mevcutken, gelişmekte olan bir bölgenin içkili bölge ilan edilmesi sonucu köhneleşen ve sonradan kurtarılmaya çalışılan caddelerimizin olduğu hafızalarımızda iken aynı hata tekrarlanmaktadır."

AK Parti olarak her vatandaşımızın hayat tarzına saygı gösterdiklerini belirten Kaynarca, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ancak bağımlılıkla, alkolle ve kötü alışkanlıklarla mücadele edilmesi gerekirken var olan ve çözüm bekleyen içkili alanların sorunları varken sığ bir bakışla bu kararın oldu bittiye getirilmesine göz yummayacak, gerekli hukuki çalışmalar dahil olmak üzere peşini bırakmayacağız, bu yanlışa ortak olmayacağız. Ezberci, derinliksiz ve toplumsal fayda düşünülmeden sarf ettiğiniz sloganlarla verdiğiniz karşılıklar eşliğinde Tepebaşımızı ve kentimizi sürüklemek istediğiniz yere getirmenize müsaade etmeyeceğiz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.