Eskişehir

Eskişehir’de yıkılan okulun bulunduğu arazi çöplüğe döndü

16:12 27 Temmuz 2022 1 Yorum Var
Eskişehir’de yıkılan okulun bulunduğu arazi çöplüğe döndü

Eskişehir’de yıkılan okulun arazisine atılan moloz ve çöpler mahallelinin tepkisine neden oldu.

Gazipaşa Mahallesi’nde yıkılmadan önce Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bulunduğu araziye kimliği belirsiz kişilerce moloz ve çöp dökülüyor. Araziye dökülen çöplerin arasında ayakkabı, küvet ve ambalaj gibi ev atıkları da bulunuyor. Moloz ve çöplerin hem çevreyi kirlettiğini hem de görüntü kirliliğine sebep olduğunu söyleyen vatandaşlar, yetkililerden çözüm bekliyor.

“BU MAHALLE HEPİMİZİN”

Moloz ve çöp dökmenin devam etmesi halinde gerekli şikâyetlerde bulunacaklarını belirten Gazipaşa Mahalle Muhtarı Gülnazik Yüksel, “Mahallemizin boş arazilerine moloz dökmeleri artık bizleri üzüyor, kırıyor. Vatandaşlarımızdan bunu yapmamasını istiyoruz. Eğer böyle devam edilirse yapanları bulup, yaptırım uygulanması için gerekli şikâyetleri yapacağız. Bu mahalle hepimizin. İçerisinde yaşadığımız yeri, çevreyi kirletmemiz gerekiyor” diye konuştu.

 

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • ismail 2 yıl önce Şikayet Et
    Her yeri çöplüğe çevirme gibi adetler türedi. herkes şikayetçi ama uymaya gelince şikayetçi olanlarda uymuyor. yediğini çöp kutusu yerine yere atanlar, içtiğini su kenarlarına ormanlara atıp gidenler say sayabildiğin kadar. Temizlik imandandır hadisine muhaliflik işte tam da budur.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.