Eskişehir

Eskişehir'de köpek tartışması meydan dayağına dönüştü!

11:03 12 Kasım 2022 9 Yorum Var
Eskişehir'de köpek tartışması meydan dayağına dönüştü!

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde bir sokak köpeğinin kendisine saldırıp ısırdığını iddia ederek köpeğe tekme atan şahsa vatandaşlar tarafından meydan dayağı atıldı.

Tepebaşı İlçesi Hoşnudiye Mahallesi’nde bulunan İsmet İnönü Caddesi’nde ilginç bir olay meydana geldi. İşlek caddede hizmet veren bir fastfood restoranı önünde kendisine verilen döneri yediği düşünülen köpeğe, bir vatandaş tarafından tekme atıldı.

KÖPEĞİN KENDİSİNİ ISIRDIĞI İÇİN TEKME ATTIĞINI SÖYLEDİ

Çenesine atılan tekme ile inleyen köpek, adeta neye uğradığını şaşırdı. Olayı gören vatandaşlar şahsa tepki göstererek, neden tekme attığını sordu. Şahıs bahse konu köpeğin kendisini ısırdığını ve bunun için tekme attığını iddia ederek kendini savundu.

ÖFKELİ VATANDAŞLAR TARAFINDAN MEYDAN DAYAĞI ATILDI

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Tekme atan şahıs bir anda kendini tepkili kalabalığın arasında buldu. Adeta meydan dayağı atılan şahıs, olay yerinden uzaklaştı. Tekme ile şaşkına dönen köpek ise kendi etrafında dönerken, vatandaşlar tarafından sakinleştirilmeye çalışıldığı görüldü.

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • es es 1 yıl önce Şikayet Et
    insan daha değerli ama halkımız unutmuş tabi normal
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Yakup Mil 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu köpekseverleri hayvan barınaklarında yaşatmak lazım, sokak köpekleri yüzünden her yıl onlarca çocuk hayatını kaybediyor yeter artık
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    bende bu gün aynını yapacam gelsin o vatandaşlar beni detartaklasında erkek görelim
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Ümmet 1 yıl önce Şikayet Et
    insanlar hayvana olan sevgilerinden dolayı ona yapılmasını istemedikleri bir şeyi bir insana yapıyorlar. Ne tuhaf bir sevgi anlayışı
    Cevapla
  • Sevmiyorum zorlamı? 1 yıl önce Şikayet Et
    Ortalığı galeyana getirip bağıran iki bayan. Muş'ta sokak köpeği tarafından ısırılıp kuduzdan ölen yavrudan haberiniz oldumu hiç? Onuda kucağınıza aldığınız sokak köpeğinin biri ısırmıştı.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.