Eskişehir

Anahtarını evde unutan yaşlı kadının feci ölümü

15:22 18 Kasım 2022 2 Yorum Var
Anahtarını evde unutan yaşlı kadının feci ölümü

Eskişehir’de anahtarını evde unutan 60 yaşındaki kadın, merdiven penceresinden 5 kattaki evinin balkonuna geçmek isterken yere düştü.



Odunpazarı ilçesi Vişnelik Mahallesi, Vali Ali Fuat Güven Caddesi’ndeki bir sitede oturan Asuman Eyiol, önceki gün akşam saatlerinde alışveriş yaptıktan sonra evine döndü. Eyiol, 6 katlı apartmanın 5’inci katındaki dairesinin anahtarını içeride unuttuğunu fark etti. Bunun üzerine Eyiol, içeri girmek için merdiven penceresinden evinin balkonuna geçmek istedi. Ancak bu sırada dengesini kaybeden Eyiol, 5’inci kattan beton zemine düştü. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Asuman Eyiol’un hayatını kaybettiği belirlendi.

Asuman Eyiol’un cenazesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapılan otopsinin ardından dün yakınları tarafından teslim alındı. Eyiol, Vişnelik Mahallesi Beyazıt Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Soner Sahin 1 yıl önce Şikayet Et
    Vay be daha dun gibi 20 yasindaydim demekki yasli olarak sifatlandirilmaya sadece 15 yil kalmis hayat ne cabuk geciyor bu dunya bos
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Ordulu 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Admin 60 yaşın üstündekilere bari yaşlı deyin.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.