Eskişehir

25 yaşındaki Tuğçe, apartman girişinde vahşice öldürüldü

16:22 12 Ocak 2023 7 Yorum Var
25 yaşındaki Tuğçe, apartman girişinde vahşice öldürüldü

Eskişehir’de 25 yaşındaki Tuğçe Can, evinde çıkarken apartman girişinde defalarca bıçaklanıp sonra boğazı kesilerek öldürüldü.

Yenibağlar Mahallesi Hacı Hüsnü Sokak’taki bir apartmanda ikiz kardeşiyle birlikte yaşayan 25 yaşındaki Tuğçe Can, sabah 8.15 sularında çalıştığı huzurevine gitmek için evden çıktı. Apartmandan çıkmak üzereyken merdiven boşluğunda kimliği henüz tespit edilemeyen bir şahsın bıçaklı saldırısına uğrayan 25 yaşındaki Tuğçe, kanlar içinde yere yığıldı.

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ve polis ekiplerinde hayatını kaybettiği tespit edilen 25 yaşındaki genç kadın, otopsi işlemleri için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Defalarca bıçaklandıktan sonra boğazı kesildi

Hayatını kaybeden 25 yaşındaki Tuğçe’nin karnından ve defalarca sırtından bıçaklandıktan sonra boğazının kesildiği öğrenildi. Kimliği henüz tespit edilemeyen katil zanlısı ise kayıplara karıştı. Olay yerinde can veren Tuğçe Can’ın katil zanlısının yakalanması amacıyla olay yerinde İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından detaylı inceleme yapıldı.

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bu saydığınız yerlerde şeriat mı var sanıyorsunuz idareler kendilerine göre yönetiyor sizde şeriat var sanıyorsunuz
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • thunder 1 yıl önce Şikayet Et
    biz sevgiliyiz lafi herkesin agzinda ,,acik kapali herkesin ,,ve sonunda istenmeyen seyler oluyor boyle..aci ama gercek ..
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    saplantılı erkek arkadaş eski sevgili işi olması muhtemel.allahın gazabı üzerine olsun katil herif
    Cevapla
  • Vatandaş____ 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu Ülkede 2004 Yılından önce olduğu gibi ZİNA Suç Olmadıkça Kadın Ölümlerinin SONU GELMEZ Ya Kocası Öldürüyor Ya Sevgilisi öldürüyor... Ölümleri araştırın sebeplerini Görün.
    Cevapla
  • Harun 1 yıl önce Şikayet Et
    Sadece zinanın suç olması yetmez. Aynı zamanda insanların evlenmekten korkmasına neden olan ve zinaya teşvik eden nafaka garabetini de çözmeliler. Adam diyor ki ne diye evleneyim, takılayım her gün bir başkasıyla nafaka yok sorumluluk yok. İslam'da erkek arkadaş kız arkadaş sevgili diye bir şey yoktur. Ömür boyu nafaka da yoktur. 13-15 yaşında ergenlik dönemlerinde karma eğitimlerde okullarda "sevgili" gavurluğundan geçilmiyor. Müsebbibi de tabii ki idaredir. Halk ya çocuğunu okula yollamayacak ya da malum sonuca boyun eğecek. Allah sonumuzu hayreylesin. İşimiz zor vesselam.
  • osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    vay kansız gözü dönmüş yaratık..Allah ın azabı uzerine olsun..Mekanı cennet olsun kardeşimizin..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.