• En Çok Görüntülenenler
  • Güncel
  • Siyaset
  • Spor
  • Ekonomi
En Çok Görüntülenenler
Haber7 Foto Galeri
HABER7'YE DÖN
Haber 7 HABER7'YE DÖN
  • Anasayfa
  • GÜNCEL
PAYLAŞ

Çanakkale Savaşı’ndaki Siyonistler GALERİ

14.01.2010 04:37
12 / 16
Amerikan Yahudi Dergisinde Asker Alma Çağrısı Posteri: Siyon’un Kızları (Yahudileri kastediyor) Sizin Eski Yeni Ülkeniz Sizin Olmalı! Yahudi Alayına Katılın!

BÜTÜN SİYONİSTLER AZİZ Mİ?


Bütün Siyonistlerin aziz oldukları veya onlarla hiçbir problem veya zorluk yaşamadığım tasavvur edilmemeli elbette. Bazıları Mısır’daki gece âlemlerinden sonra homurdanmaya ve özlem duymaya başlamışlardı. Aslında çölde şaşkın şaşkın dolaşan ve Musa’nın inatçılıkları yüzünden şiddetli bir şekilde azarladığı atalarının gerçek torunlarıydılar. Fakat ben, adamlarım susuzluktan homurdandıklarında kayaya vurup içinden pınarlar fışkırtamıyordum, ne de et ve yiyecek kıtlaştığında gökten kudret helvası ve bıldırcın yağdırabiliyordum. Düşmanımızın tüketici ateşinden bizi koruyacak siyah bir bulut da yoktu ortada. Hz. Musa bu ilahi yardımlara mazhar olmuş olmasına rağmen yarım milyondan fazla insanı kıraç bir çölden geçirme vazifesi gerçekten çok büyüktü ve bunu benim görevimle karşılaştırmak, okyanusu bir kova suyla kıyas etmeye benzerdi. (Sion Katır Birlikleri’nin Faaliyetleri S.134)
<I>Amerikan Yahudi Dergisinde Asker Alma Çağrısı Posteri: Siyon’un Kızları (Yahudileri kastediyor) Sizin Eski Yeni Ülkeniz Sizin Olmalı! Yahudi Alayına Katılın!</I><b><br><br>BÜTÜN SİYONİSTLER AZİZ Mİ?</b><br><br>

Bütün Siyonistlerin aziz oldukları veya onlarla hiçbir problem veya zorluk yaşamadığım tasavvur edilmemeli elbette. Bazıları Mısır’daki gece âlemlerinden sonra homurdanmaya ve özlem duymaya başlamışlardı. Aslında çölde şaşkın şaşkın dolaşan ve Musa’nın inatçılıkları yüzünden şiddetli bir şekilde azarladığı atalarının gerçek torunlarıydılar. Fakat ben, adamlarım susuzluktan homurdandıklarında kayaya vurup içinden pınarlar fışkırtamıyordum, ne de et ve yiyecek kıtlaştığında gökten kudret helvası ve bıldırcın yağdırabiliyordum. Düşmanımızın tüketici ateşinden bizi koruyacak siyah bir bulut da yoktu ortada. Hz. Musa bu ilahi yardımlara mazhar olmuş olmasına rağmen yarım milyondan fazla insanı kıraç bir çölden geçirme vazifesi gerçekten çok büyüktü ve bunu benim görevimle karşılaştırmak, okyanusu bir kova suyla kıyas etmeye benzerdi.
<I>(Sion Katır Birlikleri’nin Faaliyetleri S.134)</I>
GALERİLER
1
Fiyat-Performansta zirveye oynuyor! İşte Redmi Note 14 Pro 5G'nin özellikleri...
1 - Fiyat-Performansta zirveye oynuyor! İşte Redmi Note 14 Pro 5G'nin özellikleri...
2
Ruhsatına bakmadan gerçek modeli anlaşılmıyor!
2 - Ruhsatına bakmadan gerçek modeli anlaşılmıyor!
3
Emeklilik başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte 4A, 4B, 4C emeklilik başvuru süreci
3 - Emeklilik başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte 4A, 4B, 4C emeklilik başvuru süreci
4
Ünlü radyocudan anlamlı şiir!
4 - Ünlü radyocudan anlamlı şiir!
5
Gazze'de bir ressamın günü
5 - Gazze'de bir ressamın günü
6
36'lık fil ikiz annesi oldu
6 - 36'lık fil ikiz annesi oldu
7
Japonya'da üretilen robot, zeka küpü rekorunu kırdı
7 - Japonya'da üretilen robot, zeka küpü rekorunu kırdı
8
Kaval olmadan kaval sesi çıkaran eski çoban şaşırtıyor
8 - Kaval olmadan kaval sesi çıkaran eski çoban şaşırtıyor
9
Metrobüs üstgeçidinde yoğunluk izdihama dönüştü
9 - Metrobüs üstgeçidinde yoğunluk izdihama dönüştü
10
Filistinli felçli El Fayyumi'nin yaşam mücadelesi
10 - Filistinli felçli El Fayyumi'nin yaşam mücadelesi
Haber7
© 2025 Nokta Elektronik Medya A.Ş.