• En Çok Görüntülenenler
  • Güncel
  • Siyaset
  • Spor
  • Ekonomi
En Çok Görüntülenenler
Haber7 Foto Galeri
HABER7'YE DÖN
Haber 7 HABER7'YE DÖN
  • Anasayfa
  • MEDYA
PAYLAŞ

Ünlüler ilk mesleklerine döndü Galeri

25.08.2011 13:37
1 / 13
YILMAZ VURAL / TEKNİK DİREKTÖRFEDAİ, BARMEN, BULAŞIKÇI, İNŞAATÇI NE İŞ OLSA YAPTIM Hep futbolcu olmak, futbolun kurtarıcısı olmak istiyordum. Ankara Spor Akademisi'ni 3 bin 500 kişi arasında 13. olarak kazandım. 1980'lerde ortalık karışınca Almanya'ya gittim. Diskoteklerde önce fedai, sonra barmen olarak çalıştım. İnşaatlarda, pizzacıda, bulaşıkçıda ne iş olsa yaptım. Binlerce tabak yıkayıp karşılığında sadece 40 Mark kazanıyordum. İnsan bir şey olmak isterse, önüne çıkan her engeli aşıp, hedefine varmalı. Ben hedefime ulaşmak için ara yollara dalmaktan çekinmedim, kimse de çekinmesin. O ara yollar, insanı ana yola çıkarıyor.
YILMAZ VURAL / TEKNİK DİREKTÖRFEDAİ, BARMEN, BULAŞIKÇI, İNŞAATÇI NE İŞ OLSA YAPTIM 

Hep futbolcu olmak, futbolun kurtarıcısı olmak istiyordum. Ankara Spor Akademisi'ni 3 bin 500 kişi arasında 13. olarak kazandım. 1980'lerde ortalık karışınca Almanya'ya gittim. Diskoteklerde önce fedai, sonra barmen olarak çalıştım. İnşaatlarda, pizzacıda, bulaşıkçıda ne iş olsa yaptım. Binlerce tabak yıkayıp karşılığında sadece 40 Mark kazanıyordum. İnsan bir şey olmak isterse, önüne çıkan her engeli aşıp, hedefine varmalı. Ben hedefime ulaşmak için ara yollara dalmaktan çekinmedim, kimse de çekinmesin. O ara yollar, insanı ana yola çıkarıyor.
2 / 13
HARUN DURSUN / PARK HYATT İSTANBUL GN. MDİŞİMİ TÜM ZORLUKLARIYLA SEVDİM VE HİÇBİR ZAMAN PES ETMEDİM Çalışma hayatıma barmen olarak başladım ve attığım her yeni adımla bugün geldiğim pozisyonun alt yapısını oluşturdum. Gerçekten severek ve emek harcayarak yapılan her işin başarıyla sonuçlandığına hep inandım. İşimi tüm zorluklarıyla sevdim ve hiç bir zaman pes etmeden sabırla çalıştım. Yaşayarak şuna daha çok inandım ki, insan hiçbir zaman azmini kaybetmemeli. Şimdi geldiğim noktayı emeklerimin karşılığı olarak görüyorum.
HARUN DURSUN / PARK HYATT İSTANBUL GN. MDİŞİMİ TÜM ZORLUKLARIYLA SEVDİM VE HİÇBİR ZAMAN PES ETMEDİM 

Çalışma hayatıma barmen olarak başladım ve attığım her yeni adımla bugün geldiğim pozisyonun alt yapısını oluşturdum. Gerçekten severek ve emek harcayarak yapılan her işin başarıyla sonuçlandığına hep inandım. İşimi tüm zorluklarıyla sevdim ve hiç bir zaman pes etmeden sabırla çalıştım. Yaşayarak şuna daha çok inandım ki, insan hiçbir zaman azmini kaybetmemeli. Şimdi geldiğim noktayı emeklerimin karşılığı olarak görüyorum.
GALERİLER
1
Fiyat-Performansta zirveye oynuyor! İşte Redmi Note 14 Pro 5G'nin özellikleri...
1 - Fiyat-Performansta zirveye oynuyor! İşte Redmi Note 14 Pro 5G'nin özellikleri...
2
Ruhsatına bakmadan gerçek modeli anlaşılmıyor!
2 - Ruhsatına bakmadan gerçek modeli anlaşılmıyor!
3
Emeklilik başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte 4A, 4B, 4C emeklilik başvuru süreci
3 - Emeklilik başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte 4A, 4B, 4C emeklilik başvuru süreci
4
Ünlü radyocudan anlamlı şiir!
4 - Ünlü radyocudan anlamlı şiir!
5
Gazze'de bir ressamın günü
5 - Gazze'de bir ressamın günü
6
36'lık fil ikiz annesi oldu
6 - 36'lık fil ikiz annesi oldu
7
Japonya'da üretilen robot, zeka küpü rekorunu kırdı
7 - Japonya'da üretilen robot, zeka küpü rekorunu kırdı
8
Kaval olmadan kaval sesi çıkaran eski çoban şaşırtıyor
8 - Kaval olmadan kaval sesi çıkaran eski çoban şaşırtıyor
9
Metrobüs üstgeçidinde yoğunluk izdihama dönüştü
9 - Metrobüs üstgeçidinde yoğunluk izdihama dönüştü
10
Filistinli felçli El Fayyumi'nin yaşam mücadelesi
10 - Filistinli felçli El Fayyumi'nin yaşam mücadelesi
Haber7
© 2025 Nokta Elektronik Medya A.Ş.