• En Çok Görüntülenenler
  • Güncel
  • Siyaset
  • Spor
  • Ekonomi
En Çok Görüntülenenler
Haber7 Foto Galeri
HABER7'YE DÖN
Haber 7 HABER7'YE DÖN
  • Anasayfa
  • GENEL
PAYLAŞ

Bayiliği çok kazandıran şirketler!Galeri

30.03.2009 01:37
40 / 67
BURGER BAR Önce Bağdat Caddesi, ardından... Burger Bar, yeni nesil hamburger restoranlarının öncüleri arasında yer alıyor. İlk Burger Bar restoranı yaklaşık 3 yıl önce İstanbul İstinye Reşitpaşa'da hizmet vermeye başladı. Restoranın mönüsünde çok çeşitli hamburger seçenekleri var. Burger Bar'da hamburger dışında Meksika fasulyesi, falafel, salata, tatlı ve çeşitli içecek seçenekleri bulunuyor. Restoranda istenmedikçe çatal bıçak servisi yapılmıyor. Restoran sahipleri hamburger ve patates kızartmasının elle yenmesinden yana. Burger Bar, ilk kez bu yıl şube açma kararı aldı. Burger Bar Müdürü Ceki Batı, "Önümüzdeki birkaç ay içinde ikinci şubemizi Bağdat Caddesi'nde açacağız. Ardından İstanbul'un diğer semtlerine yayılmayı hedefliyoruz" diyor. Burger Bar'ın ikinci restoranı da şirket tarafından işletilecek. Daha sonrakilerse franchising sistemiyle açılacak. Batı, franchising altyapısını tamamladıktan sonra İstanbul dışında da yeni şubeler açacaklarını söylüyor.
BURGER BAR
Önce Bağdat Caddesi, ardından...

Burger Bar, yeni nesil hamburger restoranlarının öncüleri arasında yer alıyor. İlk Burger Bar restoranı yaklaşık 3 yıl önce İstanbul İstinye Reşitpaşa'da hizmet vermeye başladı. Restoranın mönüsünde çok çeşitli hamburger seçenekleri var. Burger Bar'da hamburger dışında Meksika fasulyesi, falafel, salata, tatlı ve çeşitli içecek seçenekleri bulunuyor. Restoranda istenmedikçe çatal bıçak servisi yapılmıyor. Restoran sahipleri hamburger ve patates kızartmasının elle yenmesinden yana.
Burger Bar, ilk kez bu yıl şube açma kararı aldı. Burger Bar Müdürü Ceki Batı, "Önümüzdeki birkaç ay içinde ikinci şubemizi Bağdat Caddesi'nde açacağız. Ardından İstanbul'un diğer semtlerine yayılmayı hedefliyoruz" diyor. Burger Bar'ın ikinci restoranı da şirket tarafından işletilecek. Daha sonrakilerse franchising sistemiyle açılacak. Batı, franchising altyapısını tamamladıktan sonra İstanbul dışında da yeni şubeler açacaklarını söylüyor.
GALERİLER
1
Fiyat-Performansta zirveye oynuyor! İşte Redmi Note 14 Pro 5G'nin özellikleri...
1 - Fiyat-Performansta zirveye oynuyor! İşte Redmi Note 14 Pro 5G'nin özellikleri...
2
Ruhsatına bakmadan gerçek modeli anlaşılmıyor!
2 - Ruhsatına bakmadan gerçek modeli anlaşılmıyor!
3
Emeklilik başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte 4A, 4B, 4C emeklilik başvuru süreci
3 - Emeklilik başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte 4A, 4B, 4C emeklilik başvuru süreci
4
Ünlü radyocudan anlamlı şiir!
4 - Ünlü radyocudan anlamlı şiir!
5
Gazze'de bir ressamın günü
5 - Gazze'de bir ressamın günü
6
36'lık fil ikiz annesi oldu
6 - 36'lık fil ikiz annesi oldu
7
Japonya'da üretilen robot, zeka küpü rekorunu kırdı
7 - Japonya'da üretilen robot, zeka küpü rekorunu kırdı
8
Kaval olmadan kaval sesi çıkaran eski çoban şaşırtıyor
8 - Kaval olmadan kaval sesi çıkaran eski çoban şaşırtıyor
9
Metrobüs üstgeçidinde yoğunluk izdihama dönüştü
9 - Metrobüs üstgeçidinde yoğunluk izdihama dönüştü
10
Filistinli felçli El Fayyumi'nin yaşam mücadelesi
10 - Filistinli felçli El Fayyumi'nin yaşam mücadelesi
Haber7
© 2025 Nokta Elektronik Medya A.Ş.