Kocası tarafından 3 yerinden vurulan Tuğçe: İstismar sonunda hamile kaldım
“EVLENMEMİN NEDENİ BANA İSTİSMARDA BULUNMASIYDI”
Teyzesinin oğlu olan Ahmet Yıldız’la, 14 yaşındayken kendisine istismarda bulunduğu için evlenmek zorunda kaldığını söyleyen Tuğçe Yıldız, şunları söyledi:
“Onunla evlenmemin nedeni bana istismarda bulunmasıydı. Ben bu istismar sonunda hamile kaldım. O zaman 14 yaşındaydım. Evlenmek zorunda kaldım. Çünkü tehditler vardı. 14 yaşında bir çocuk tehditlerden tabii ki korkar.
Çünkü tehditler aileme karşıydı. Her defasında, ‘Annelerimiz abla kardeş. Bizimkiler vurulursa baban cezaevine girer. Baban cezaevine girerse kardeşlerin çok küçük, onlara kim bakacak?’ şeklinde beni korkutuyorlardı.
Bu olay nedeniyle okulumdan oldum. Okumayı çok isterdim, çocuk gelişim uzmanı olmayı çok isterdim. Ama olmadı. Küçücük yaşta kızımın öğretmeni oldum. Beraber büyüdük.”