Gaziantep

Gazianteplilerin sorunları "beyaz masada" çözülüyor

16:29 10 Eylül 2015
Gazianteplilerin sorunları "beyaz masada" çözülüyor

 Gaziantep Büyükşehir Belediyesince oluşturulan ve Alo 153 Çağrı Merkezi'nin hizmet verdiği beyaz masa ekibi, vatandaşların birçok sorununa çözüm bulmak üzere görev yapıyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren "Beyaz Masa Alo 153 Çağrı Merkezi" yaklaşık bir yıldır hizmet sunuyor.

Günlük ortalama bin 500 çağrı alan merkez, vatandaşların taleplerine cevap veriyor.

Daha önce Zabıta Daire Başkanlığı tarafından kullanılan 153, 185 GASKİ, 188 cenaze ve 444 00 27 Büyükşehir Belediye hatları, bir hatta birleştirildi.

Vatandaşlar, şehrin her ilçesinden istedikleri zaman asfalttan altyapıya, kanalizasyondan içme suyuna, toplu taşıma araçlarından fırın denetimine, yol ve kaldırımdan park ve bahçelere, mezarlık ve cenaze defin işlemleri gibi belediyeyi ilgilendiren diğer bütün sosyal ve kültürel hizmetlere kadar birçok istek, şikayet ve önerilerini Alo 153 Çağrı Merkezi'ni arayarak iletebiliyor.

Ayrıca sosyal medya üzerinden gelecek taleplerin değerlendirilmesi amacıyla da beyaz masa üzerinde bir altyapı daha oluşturuldu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.