Gaziantep

Şahinbey Belediyespor'un gözü yüksekte

12:27 12 Eylül 2015
Şahinbey Belediyespor'un gözü yüksekte

 Voleybol Erkekler 1. Lig takımlarından Şahinbey Belediyespor'un kulüp başkanı Cuma Güzel, geçen sezon ligde kalmayı hedeflediklerini ve bunu başardıklarını, yeni sezon öncesi ise iyi bir ekip kurduklarını söyledi.

Güzel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen sezon ilk kez mücadele ettikleri 1. Lig'de belirledikleri hedefleri gerçekleştirdiklerini kaydederek, "Açıkçası çok büyük bütçelere sahip kulüplere karşı mücadele etmek ilk başta bizi korkutmuştu. Akıllı ve doğru hamlelerle ligi tanıma fırsatını yakaladık. Artık vites yükseltme zamanımız geldi" dedi.

Gaziantep'in, sporun hemen her alanında adından söz ettiren bir kent olduğunu aktaran Güzel, voleybolda da yeni sezon öncesi kentin adına yakışır bir takım kurabilmenin gayretinde olduklarını vurguladı. 

Cuma Güzel, transferde önemli isimleri kadrolarına kattıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Yeni sezon bizim için çok önemli. Sezon hazırlıklarına başlarken teknik heyetimiz ile 'üst sıraları kovalayacak bir takım kuralım' şeklinde karar aldık. Çalışmalarımızı da bu şekilde sürdürdük. Geçen sezon hedefimiz ligde kalmaktı ve bunu başardık. Şimdi tecrübelendik ve iyi bir ekip kurduk. Bu noktada üzerimize düşeni yaptık. Artık oyuncularımız salonda konuşacak ve puanlar alacak. Gaziantep voleybolda iddialı geliyor. Yeni sezona önümüzde 45 gün gibi bir süre var. Bu süreci de takım olma adına uyum sürecini atlatacak şekilde geçireceğiz."

Şahinbey Belediyespor, geçen yıl lig etabını 21 puanla 9. sırada tamamlamış, play-out maçlarının ardından ligde kalmayı başarmıştı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.