Gaziantep

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan taraftarına jest

13:46 12 Eylül 2015
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan taraftarına jest

PTT 1. Lig temsilcisi, maça gelen taraftar sayısını arttırabilmek için passolig kart ücretinin sponsorlar aracılığıyla ödenmesini sağlayacak

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, maça gelen taraftar sayısını arttırabilmek için passolig kart ücretinin, sponsorlar aracılığıyla ödenmesini sağlayacak.

Kulüp başkanı Osman Toprak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son dönemlerde taraftar konusunda sıkıntı yaşandığını, iç saha maçlarında az sayıda taraftarın tribünlerde yer aldığını söyledi.

Yönetim kurulu olarak bu sorunun çözümü için arayışlara girdiklerini ifade eden Toprak, kulüp logolu passolig kartı almak isteyenlerin ödemesi gereken ücretin, sponsorlar aracılığıyla karşılanmasına karar verdiklerini bildirdi. 

Kartı almak isteyen taraftarların passolig satış noktalarında ücret ödemeyeceğini kaydeden Toprak, "Her şey taraftarımız için. Gaziantep'teki gençlerimizi stada çekip sporla ilgilenmelerini istiyoruz. Bu noktada kulübümüze de maddi ağırlık olmaması için sponsorlarımız üzerine düşeni yapmak istediklerini söyledi. Passolig kartı için istenilen ücretin sponsorlar aracılığıyla ödenmesini sağlayacağız. Bu sezon ligde ciddi hedefleri olan bir kulübüz. Yeni uygulamamızla beraber artık taraftarla kucaklaşıp hedefe ulaşmak istiyoruz" şeklinde konuştu. 

Geçen sezondan beri lig maçlarını izlemek isteyen taraftarlar için bilet fiyatlarını sembolik tuttuklarını anımsatan Toprak, bu uygulamayı da sezon sonuna kadar sürdüreceklerini kaydetti. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.