Gaziantep

Kurban Bayramı'na doğru

13:14 13 Eylül 2015
Kurban Bayramı'na doğru

Şahinbey Belediyesi, 7 kurban satış ve 12 kurban kesim alanındaki çalışmalarını tamamladı

 Şahinbey Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde, 7 kurban satış ve 12 kurban kesim alanındaki çalışmalarını tamamladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, satıcı ve alıcıların temiz bir ortamda kurbanlık alışverişinin yapılması için kurbanlık hayvan satış noktalarının temizleyen ekipler satış süreci boyunca da denetim yaparak alanların temiz kalmasını sağlayacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşların rahat bir şekilde kurbanlıklarını satın alabilmesi ve kurbanlıklarını kesebilmesi adına çalışmaların sürdüğünü belirtti. 

Kurban satış noktalarının nerelerde olduğunu aktaran Tahmazoğlu, "Atatürk Lisesi bitişiğinde bulunan Köylü Garajı, Bozoklar Mahallesi 1 nolu sanayi caddesi Mehmet Küçükparmak İlköğretim okulu arkası, Kahvelipınar Mahallesi Özdemir Caddesi ile 77 nolu caddenin kesiştiği boş alan, Kolejtepe Mahallesi, İnönü caddesi, Keleşhoca Mağarası içi, İstiklal Mahallesi, 140 nolu cadde ile 150 nolu caddenin kesiştiği yerde bulunan boş alan, Yeditepe Mahallesi Deniz semt pazarı yanındaki boş alan ve Karataş Mahallesi 418 nolu cadde de ki petrol istasyonu yanı kurban satış noktaları olarak belirlendi."

Tahmazoğlu, Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin bayram gününde de çalışmalarını sürdüreceğini bildirdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.