Gaziantep

Gaziantep'te çocuklara giysi ve oyuncak dağıtıldı

10:27 19 Eylül 2015
Gaziantep'te çocuklara giysi ve oyuncak dağıtıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kentteki yetim ve öksüz çocuklara giysi ve oyuncak dağıttı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kurban Bayramı öncesinde çocukları sevindirmek isteyen Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Gıda Bankası’nda çocuklar için hazırlanan programa katıldı. 

Şahin, bu kapsamda yetim ve öksüz çocuklara yaptığı giyim ve oyuncak dağıttı. Gıda Bankası’nda gerçekleşen yardımda çocuklar ile yakından ilgilenen Şahin, çocukların isteklerini ve duygularını sordu. Çocukların ne tür kıyafet ve oyuncak alabileceklerini kendi isteklerine bırakan Şahin, daha sonra reyonları gezdi.

Yetim çocukları ve  ailelerinin katıldığı program sonrası açıklamalarda bulunan Şahin, yoksul, yaşlı ve mağdur insanları sevindirmenin bir gelenek olduğunu belirtti.

Sosyal belediyecilikle bu duyguları birleştirince Kurban Bayramı öncesinde yetim çocukların daha çok desteğe ihtiyacı olduğunu fark ettiklerini aktaran Şahin, "Gıda Bankasında onlara özel bir çalışma yaptık. Çocuklarımız aileleri ile buraya geliyor ve istedikleri kıyafet ile oyuncakları alabiliyorlar. Bu bakımdan zenginin fakiri gözetmesi de ayrı bir duygu ve düşünce oluyor" ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediyesi olarak bu desteği vermeye devam edeceklerini ifade eden Şahin, şunları kaydetti:

"İhtiyacı olan herkes gelip Büyükşehir Belediyesi Gıda Bankası’na müracaat edebilirler. İnşallah onları hayır dualarıyla hem şehrimiz hem de ülkemiz huzura ve mutluluğa kavuşur. Daha kuvvetli çalışmalarımıza vesile olur. Ben buradan herkesin Kurban Bayramı’nı kutluyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.