Gaziantep

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Karaman:

13:31 30 Eylül 2015
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Karaman:

"Partimizin bu seçimde Meclis'te olacağının işaretini görüyorum"

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman, "Partimizin bu seçimde Meclis'te olacağının işaretini görüyorum" dedi. 

Karaman, partisinin Gaziantep milletvekili adaylarının tanıtımı nedeniyle bir otelde düzenlenen toplantıda, Yüksek Seçim Kuruluna milletvekili listesini eksiksiz ve tam veren ilk parti olduklarını belirtti. 

1 Kasım seçimlerine yönelik çalışmalarının devam ettiğini hatırlatan Karaman, "Saadet Partisi, Türkiye genelinde 5'inci parti olduğu için 174 bin 500 sandıkta asıl üye verme hakkına sahipti. Dün de bu listeleri seçim kurullarına teslim ettik. Biz ayrıca 620 ilçede de 4'üncü parti olduğumuzdan ilçe seçim kurullarında üyelerimiz var. Partimizin bu seçimde Meclis'te olacağının işaretini görüyorum" diye konuştu. 

Medyadan daha fazla ilgi beklediklerini vurgulayan Karaman, bin 150 başvurusu arasından yaptıkları titiz çalışma sonucu 550 adayı belirlediklerini dile getirdi. 

Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Karalar ise seçim öncesi hazırlıkları tamamladıklarını ve yoğun bir kampanya dönemi geçireceklerini kaydetti. 

Konuşmaların ardından milletvekili adayları kamuoyuna tanıtıldı.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.