Gaziantep

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Toprak:

17:39 01 Ekim 2015
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Toprak:

"Şehirdeki spor alışkanlığını ileri noktalara taşımak için sosyal projelere ağırlık vereceğiz"

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Osman Toprak, şehirdeki spor alışkanlığını ileri noktalara taşımak için sosyal projelere ağırlık vereceklerini söyledi.

Toprak, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay'ı ziyaretinde, kentin birçok alanda marka değerini yükselten bir özelliğe sahip olduğunu belirtti. 

 Kulüp olarak yeni bir basketbol takımı kuracaklarını hatırlatan Toprak, farklı branşlarda başarılı olmak için çalıştıklarını vurguladı.

Sosyal projelerin önde olduğu bir kulüp haline gelmeyi arzuladıklarını aktaran Toprak, şöyle konuştu:

"Şehirdeki spor alışkanlığını ileri noktalara taşımak için sosyal projelere ağırlık vereceğiz. Yani şehri sporla bütünleştirmek istiyoruz. Kulübümüzün çalışmalarını, başarılarını ön plana çıkarması konusunda da basın mensuplarının desteklerini bekliyoruz. Netice itibariyle bu şehrin takımı ve şehrin en önemli markalarından bir tanesiyiz."

Ay ise kentteki spor takımlarının özellikle taraftar konusunda sıkıntı yaşadığına dikkati çekti.

Kulüplerin bu doğrultuda yapacakları çalışmalara destek vermeye hazır olduklarını kaydeden İbrahim Ay, "Spor, bir kentin tanıtımı için önemli bir alandır. Gaziantep gerek tesis, gerekse profesyonel takım sayısı açısından önemli ilerleme kaydetti. Bizler de bu noktada üzerimize düşeni yapmaya hazırız" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.