Gaziantep

İslahiye'de CHP, MHP ve DBP'li üç kişi AK Parti'ye katıldı

21:10 02 Ekim 2015
İslahiye'de CHP, MHP ve DBP'li üç kişi AK Parti'ye katıldı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde CHP, MHP ve DBP'li üç kişi AK Parti'ye katıldı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, seçim çalışmalarını kapsamında geldiği İslahiye ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

İslahiye Ticaret Odası’nı da ziyaret eden Tayyar, oda başkanı Selahaddin Türkmen ve meclisi üyeleriyle bir süre görüştü.

Tayyar, CHP'li oda üyesi Şerafettin Gültekin ve 2014 yerel seçimlerinde MHP İslahiye Belediye Başkan adayı olan Mehmet Hamzaoğlu’na AK Parti rozeti taktı.

Beraberindeki heyetle Belediye Başkanı Kemal Vural’ı makamında ziyaret eden Tayyar, burada da 2014 yerel seçimlerinde Nurdağı Belediye Başkan adayı olan DBP'li Şahin Erdoğan’a AK Parti rozeti taktı.

Tayyar, partilerine yapılan katılımlarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde kardeş kanı dökmek isteyenlere, Türkiye’yi bölmek isteyenlere en güzel cevabı 1 kasımda sandıkta vermeliyiz" dedi.

AK Parti'ye katılan Erdoğan da hükümetin barış sürecini başlatmasından sonra sürecin baltalanmasının ardından duyduğu memnuniyetsizliği ifade ederek, HDP yönetimi için "Bunlar yanlış yapıyor. Kanla mücadele olmaz, barış sürecinden herkes memnundu. Bu yüzden artık AK Parti'deyim" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.