Gaziantep

AK Parti Gaziantep Milletvekili Erdoğan:

11:59 18 Ekim 2015
AK Parti Gaziantep Milletvekili Erdoğan:

"1 Kasım sonrasındaki süreçte tıpkı bugün olduğu gibi başlanan hizmetleri tamamlamaya ve sanayinin gelişim hamlesini sürdürmesi için çalışmaya devam edeceğiz"

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, 1 Kasım sonrasındaki süreçte tıpkı bugün olduğu gibi başlanan hizmetlerin tamamlanmasına ve sanayinin gelişim hamlesini sürdürmesi için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında bir halı fabrikasını ziyaret ederek, işçilerle bir araya geldi. Erdoğan, buradaki konuşmasında, yatırımların devamı ve istihdamın arttırılması için güçlü bir siyasi istikrarın gerektiğini söyledi.

O yüzden 1 Kasım seçimlerinin önemine işaret eden Erdoğan, herkesin sandığa gitmesini istedi. 

AK Parti'nin 13 yıldır ülkeye ve vatandaşa hizmet için çalıştığını belirten Erdoğan, "1 Kasım sonrasındaki süreçte tıpkı bugün olduğu gibi başlanan hizmetleri tamamlamaya ve sanayinin gelişim hamlesini sürdürmesi için çalışmaya devam edeceğiz" dedi. 

Halı sektörünün Gaziantep ve Türkiye ekonomisinde önemli bir yere sahip olduğunu dile getiren Erdoğan, işçilere seslenerek, "Dünya halı pazarlarının en önemli aktörü Gaziantepli halıcılarımızdır. O yüzden sizler, ülkemizin bayrağını yurtdışında başarıyla dalgalandıran ve temsil eden insanlarsınız. Emekleriniz için hepinize teşekkür ederim" diye konuştu.

Güneydoğu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Selahattin Kaplan da yaklaşan seçimlerin Türkiye’nin kaderini belirleyeceğini ifade ederek, güçlü siyasi istikrara herkesin ihtiyaç duyduğunu söyledi.

2000'li yılların başından itibaren halı sektöründe yakalanan ivmeyle Gaziantep'te çok ciddi yatırımlar gerçekleştirildiğini aktaran Kaplan, halı sektöründe artık büyük bir istihdam sağlandığını ve yeni iş sahaları oluşturulduğunu kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.