Gaziantep

Maliye Bakanı Şimşek, Gaziantepspor'u ziyaret etti

17:58 19 Ekim 2015
Maliye Bakanı Şimşek, Gaziantepspor'u ziyaret etti

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantepspor'u ziyaret ederek, Dünya Kupası 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nda kupanın sahibi olan Murat Naci Çoklu'yla görüştü. 

Celal Doğan Tesisleri'ne gelen Mehmet Şimşek'i, kulüp asbaşkanları Bülent Konca, Mehmet Er ve Mehmet İhsan Güney ile yöneticilerden Hikmet Akay, Mehmet Özdemir ve Ergün Çelebi karşıladı. 

Daha sonra dünya şampiyonu bilardocu Murat Naci Çoklu ile bir araya gelen Şimşek, sporcuyu kutlayarak yeni başarılar istediklerini dile getirdi. 

Bakan Şimşek, ziyarette yaptığı açıklamada kentin gurur kaynağı Gaziantepspor'un köklü bir kulüp olduğunu söyledi.

Spor kulüplerinin zaman zaman iniş ve çıkışlar yaşayabileceğine işaret eden Maliye Bakanı Şimşek, Gaziantepspor'un da kalıcı başarılar elde edebileceği günler yaşayabilecek bir kulüp olduğunu dile getirdi. 

Gaziantepspor'un daha iyi yerlerde faaliyetlerini sürdürebilmesi için bir süre önce inşaatına başlanan stadyumdaki çalışmaların devam ettiğini aktaran Şimşek, dünya standartlarında hizmet verebilecek kapasitede tasarlanan tesisi en kısa sürede bitirip hizmete açmayı istediklerini kaydetti.

Buluşmada, Gaziantepspor ile daha önceden anlaşma sağlanan bilardocular Murat Naci Çoklu, Frederic Caudron, Tayfun Taşdemir, Mehmet Can Çapak, Gökhan Salman, Hakan Adıgüzel ve Bülent Gürer ile resmi sözleşme imzalandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.