Gaziantep

Ankara'daki terör saldırısı

13:22 25 Ekim 2015
Ankara'daki terör saldırısı

 Gaziantep Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hüseyin Özbay, Ankara'daki terör saldırısının kilit ismi olarak gösterilen ve kentte muhasebeci olduğu belirtilen Halil İbrahim D'nin meslek mensubu veya stajyer olarak herhangi bir kaydının bulunmadığını bildirdi.

Özbay, yaptığı yazılı açıklamada, Ankara Tren Garı önünde gerçekleştirilen terör saldırısının ardından olayla ilgisi bulunan bazı kişilerle ilişkin haberler yapıldığını belirtti.

Bazı gazetelerde Halil İbrahim D. ile ilgili çıkan haberlerde Gaziantep'te muhasebeci olduğuna dair bilgilerin yer aldığını kaydeden Özbay, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Kanlı saldırının kilit ismi olarak gösterilen ve Gaziantep'te muhasebeci olduğu belirtilen Halil İbrahim D'nin kurumumuz da meslek mensubu veya stajyer olarak herhangi bir kaydı bulunmamaktadır. Mesleki unvanımızın terör olayları içerisinde ve asılsız olarak kullanılması meslek mensuplarımızı rahatsız etmiş ve bu nedenle kurumumuz tarafından basın açıklamasına ihtiyaç duyulmuştur." 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.