Gaziantep

Genel seçime doğru

12:01 27 Ekim 2015
Genel seçime doğru

CHP Gaziantep Milletvekili adayı Akif Ekici, seçim çalışmaları kapsamında 2 milyon nüfuslu kentin 610 köy 7 ilçesinin tamamına ulaşmaya çalıştıklarını belirtti.

İl Seçim Koordinasyon merkezinde basın toplantısı düzenleyen Ekici, Gaziantep'te her yere ulaşmak için gayret gösterdiklerini, zamanın çok dar olmasına karşın gayretle çalıştıklarını ifade etti.

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini aktaran Ekici, 2 milyon nüfuslu kentin 610 köy ve 7 ilçesinin tamamına ulaşmaya çalıştıklarını söyledi. 

Türkiye'de ve Gaziantep'te çok fazla sorunun olduğunu dile getiren Ekici, toplumun her kesiminde terör korkusunun olduğunu savundu. Ekici, "İnsanlar işe giderken, anne çocuğunu okula gönderirken, herkes endişe içinde. Bunun bir tek çıkış yolu var o da CHP'nin iktidarıdır. Bundan önce başka partilere oy vermiş olabilirsiniz ama çocuklarımızın geleceği için CHP'yi iktidar yapın" diye konuştu.

CHP Milletvekili Mehmet Gökdağ da CHP Genel Merkezine yapılan silahlı saldırıyı anımsatarak, CHP'nin bu saldırılar karşısında korkacağını düşünenlerin yanıldığını ifade etti.

Toplantıya CHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Doğan da katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.