Gaziantep

Milletvekilleri mazbatalarını alıyor

15:45 06 Kasım 2015
Milletvekilleri mazbatalarını alıyor

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Artık Türkiye için hizmet ve çalışma zamanı, verdiğimiz tüm vaatlerin sonuna kadar takipçisi olacağız" dedi. 

Gaziantep'ten milletvekili seçilen Şimşek, AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, Ahmet Uzer, Şamil Tayyar, Canan Candemir Çelik, Nejat Koçer, Abdulkadir Yüksel ve Mehmet Erdoğan  mazbatalarını aldılar. 

Şimşek, adliye çıkışı gazetecilere yaptığı açıklamada, verdikleri vaatlerin yerine getirilmesi için çalışacaklarını söyledi. 

Asgari ücretin ifade ettikleri şekilde olacağını hatırlatan Şimşek, şöyle konuştu:

"Seçim sonuçları vatandaşlarımızın güzel bir sürprizi oldu. Artık Türkiye için hizmet ve çalışma zamanı. Verdiğimiz tüm vaatlerin sonuna kadar takipçisi olacağız. O vaatleri yerine getirmek için canla başla çalışacağız. Seçim kampanyası boyunca, 'maksadımız milletimizin hayır duasıdır'  dedik. İnşallah hep birlikte Gaziantep'in sorunları için koşturacağız. Asgari ücrette ne dediysek olacak. 'Bin 300 lira' dedik evet olacak. Seçim öncesinde tüm arkadaşlarım aynı izlenimdeydi. Sahada çok olumlu tepkiler alıyorduk. Anketler ve sahadaki desteği bir türlü tutarlı bulmuyorduk. Hemşehrilerimiz çok güzel bir sürprizde bulundu, o da başımız gözümüz üstüne."

AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci'nin çiçek verdiği milletvekilleri daha sonra otobüsle kent merkezinde vatandaşları selamladı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.