Gaziantep

Gaziantep'te karnaval düzenlenecek

11:44 10 Aralık 2015
Gaziantep'te karnaval düzenlenecek

Çeşitli gösterilerin sunulacağı karnavalda, mahalli yemekler satılacak, Gazi Muhtarpaşa Bulvarı'ndaki mağazalarda yüzde 50'ye varan indirimlerle satış yapılacak

 Gaziantep'te karnaval düzenlenecek.

Aynı zamanda Gaziantep Ticaret Odası Meclisi'nin de başkanlığını yürüten Gazi Muhtarpaşa Bulvarı Geliştirme ve Tanıtım Derneği Başkanı Ali Yener, yazılı açıklamasında, şehirlerin tanıtımında caddelerin önemli olduğunu belirtti.

Gazi Muhtarpaşa Bulvarı'nı günün her saati yaşayan bir mekan olarak daha renkli bir hale getirmeyi istediklerini kaydeden Yener, "Derneğimizi Gazi Muhtarpaşa Bulvarı'ndaki ticari hareketliliği kültür, sanat, eğlence ve gastronomiyle bütünleştirmek amacıyla kurduk. Eylül ayında faaliyetlerine başlayan derneğimizce, 12 Aralık Cumartesi günü Gaziantep Ticaret Odası ve Büyükşehir Belediyesinin de katkısıyla bir karnaval düzenlenecek" ifadelerini kullandı.

"Caddeye gelsene" sloganıyla insanları karnavala davet ettiklerini belirten Yener, bu organizasyonla bulvarın renkleneceğini aktardı.

Gencay Savaş Bandosu'nun konser vereceği karnavalda pandomim, canlı heykel, palyaço, animasyon, dans ve bando gösterileri yapılacağını bildiren Yener, "Karnaval stantlarında hediyelik eşyalar ve doğal ürünlerin satışları yapılacak. Yerel lezzetlerle damaklara hitap edilecek. Caddede hizmet veren mağazalarda yüzde 50'ye varan karnavala özel indirimlerle satış yapılacak" açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.