Gaziantep

Gaziantepspor Teknik Direktörü Topçu:

17:11 17 Aralık 2015
Gaziantepspor Teknik Direktörü Topçu:

"Devreye son 2 maçı da kazanarak girmek istiyoruz"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un teknik direktörü Mutlu Topçu, devreye son 2 maçı da kazanarak girmek istediklerini söyledi.

Topçu, Celal Doğan Tesisleri'nde gerçekleştirilen idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, özellikle Fenerbahçe ve Eskişehirspor ile oynadıkları son 2 lig maçında, hem mücadele hem de futbol anlamında istedikleri seviyeye doğru yaklaştıklarını gözlemlediğini belirtti. 

Son haftalarda gelecek adına umut verici performans ortaya koyduklarını anlatan Mutlu Topçu, "Bu hafta Çaykur Rizespor'u ağırlayacağız. Rakibimiz iyi ve oyun disiplinine uyan bir takım, iyi de hocaları var. Biz ise devreye son 2 maçı da kazanarak girmek istiyoruz. Bunu başardığımızda ikinci yarıya daha rahat ve farklı hedeflerle başlayacağız" diye konuştu. 

Futbolculardan Gbenga Arokoyo ise rakiplerinin ofansif anlamda güçlü bir takım olduğunu kaydetti. 

Teknik heyetin bu anlamda kendilerine gerekli uyarıları yaptığını vurgulayan Arokoyo, "Maç boyunca yüksek konsantrasyonu sağlayıp, karşılaşmadan galip gelmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

Son haftalarda forma şansı bulduğunu aktaran Arokoyo, başarılı olabilmek ve takıma katkı sağlayabilmek için daha fazla çalışacağını sözlerine ekledi.

 

- Antrenman 

 

Teknik direktör Topçu yönetimde gerçekleştirilen idman, ısınma hareketleriyle başladı. Futbolcular antrenmanda pas ve koordinasyon çalışmalarının ardından yarı sahada çift kale maç oynadı. Antrenmana sakatlıkları süren Vranjes ve Putsila katılmadı. 

Bu arada idman öncesi sahaya gelen bir grup öğrenci, takım kaptanı Elyasa Süme'ye çiçek verdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.