Gaziantep

Üniversiteli gençler Kekliktepe İlkokulu'nu ziyaret etti

10:52 14 Ocak 2016
Üniversiteli gençler Kekliktepe İlkokulu'nu ziyaret etti

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) öğrencileri, toplumsal duyarlılık projesi kapsamında Yavuzeli İlçesindeki Kekliktepe İlkokulu öğrencilerini ziyaret etti.

HKÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, öğretim görevlisi Sakine Hakkoymaz öncülüğünde, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden Fatma Çiftçi ve Nilay Bulut, "Bir El Bin Ümit" sloganıyla Kekliktepe İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilerle oyunlar oynadılar, eğitici bilgiler verdi.

Öğrencilerden Çiftçi, miniklere, diş fırçalama ve el yıkama tekniklerini sinevizyon gösterisiyle anlattı.

Gençler ayrıca ilkokul öğrencilerine diş fırçası ve diş macunuyla su matarası hediye etti.

Çiftçi, ziyaretleri kapsamında fiziki şartları iyileştirmek için her sınıftaki sıralara örtü ve yeni perdeler taktıklarını belirterek, "Öğrencilere daha renkli bir ortam sağlamak için kapılara süsler hazırladık. Anaokulu öğrencileri için eğitici setler hediye ettik. Öğrencilerle eğlenceli vakit geçirmek adına bütün öğrencilere yüz boyama etkinliği yaptık. Bu projeyle her zamanki gibi güzel vakit geçirip, yardımlaşma ve dayanışma bilinciyle vaktimizi daha faydalı işlerde kullanmış olduk. Yardımcı olmak çok farklı bir duygu, bunu öğrenmiş olduk. Onların duaları ve sevgi dolu bakışları bize huzur verdi" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.