Gaziantep

Potada maçın ardından

22:55 19 Ocak 2016
Potada maçın ardından

FIBA Erkekler Avrupa Kupası 2. tur U Grubu dördüncü maçında, konuk ettiği Polonya temsilcisi Rosa Radom'u 79-70 yenen Royal Halı Gaziantep'in başantrenörü Stefanos Dedas, rakibin dengesini bozarak maçı kazandıklarını söyledi.

Dedas, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, rakiplerinin Polonya'nın en iyi takımlarından biri olduğunu belirtti.

Polonya'daki maçta son 2 dakikada maçı kazandıklarını anımsatan Dedas, şöyle konuştu:

"Buradaki maç gibi, o maç da çok zorlu geçmişti. Oyuncularımı yaptıkları mücadele için tebrik ediyorum. Aynı zamanda onların takımını da kutluyorum. Çok iyi bir iş yaptıklarını düşünüyorum. 10 sayı geriye düştüğümüz zaman hiç ümitsizliğe kapılmadım. Çünkü sürekli deniyorduk ve geri gelmeyi başaramıyorduk. Yaptığımız çok iyi savunmayla maçı iyi bir noktaya taşımaya çalıştım. Hızlı atışlarla maçın temposunu arttırarak rakibin dengesini bozmaya çalıştık ve başarılı olduk. Oyuncularımı tebrik ediyorum."

Rosa Radom Başantrenörü Wojciech Kaminski ise gruptaki 3 maçı kaybettiklerini anımsatarak, "Biz oyundan düştük, onlar saldırıp maçı kazanmayı başardılar. Bu da rakibimizin ne kadar tecrübeli bir takım olduğunu gösterdi. Biz de aslında güzel oynadık ama kazanmaya gücümüz yetmedi" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.