Gaziantep

Gaziantepspor, kan kaybediyor

10:55 15 Şubat 2016
Gaziantepspor, kan kaybediyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, son 3 maçında puan çıkarma başarısı gösteremedi.

Geçen sezonki kadrosunu büyük ölçüde koruyan ve genç teknik adam Mutlu Topçu yönetiminde 2015-2016'daki lig mücadelesini yapan kırmızı-siyahlılar, son haftalarda önemli puan kayıpları yaşadı.

Ligin ilk yarısının son haftalarında yakaladığı çıkışı ikinci yarının ilk maçına taşıyan ve Kasımpaşa'yı deplasmanda 2-1 yenen Gaziantepspor, sonraki üç maçta düşüşe geçti ve puan alamadı.

Bu süreçte Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenen Gaziantepspor, ligde ise sahasında Bursaspor'a 3-2 ve deplasmanda Beşiktaş'a 4-0 yenildi. Kırmızı-siyahlı takım, 21. haftada da evinde Akhisar Belediyespor'a 1-0 mağlup olarak son 3 maçı puan alamadan tamamladı.

Son üç maçında sadece 2 gol atabilen ve kalesinde 8 gol gören Gaziantepspor, yaşanan puan kayıplarıyla alt sıralardaki takımlarla puan farkının azalmasına engel olamadı. Süper Lig'in ikinci yarısında 4 maçta 3 puan alabilen Gaziantepspor, puanını 26'ya yükseltirken, son 3 sırada yer alan takımlardan Medicana Sivasspor ile Eskişehirspor'un on yedişer puanı bulunuyor. Bir maç eksiği bulunan Mersin İdmanyurdu da son maçlardaki çıkışıyla 17 puana yükseldi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.