Gaziantep

Royal Halı Gaziantep'te hedef çeyrek final

14:46 22 Şubat 2016
Royal Halı Gaziantep'te hedef çeyrek final

Royal Halı Gaziantep'in genel menajeri Boray Dai, FIBA Erkekler Avrupa Kupası'nda çeyrek finale çıkmak istediklerini söyledi.

Dai, AA muhabirine yaptığı açıklamada, turun ilk maçında Varese'ye şanssız bir şekilde yenildiklerini anımsattı.

Karşılaşmanın rövanşını 24 Şubat'ta Gaziantep'te yapacaklarını hatırlatan Dai, oyuncularından yüksek bir performans beklediklerini vurguladı.

Varese maçının hazırlıkların devam ettiğini ifade eden Dai, şöyle konuştu:

"Oyuncularımız bu organizasyonun, kulübümüz ve şehrimizin prestiji açısından öneminin farkındalar. İtalya'da oynanan ilk maçı kaybettik fakat bir eleme serisindeyiz ve her şeye sıfırdan başlar gibi düşünmek zorundayız. Önceliğimiz Çarşamba günü Gaziantep'te oynayacağımız maçta, tüm enerjimizi ve tecrübemizi sahaya yansıtıp, kazanmak için gerekli tüm mücadeleyi vereceğiz. Bu seriyi ve baskıyı tekrar İtalya'ya taşımak zorundayız. FIBA Erkekler Avrupa Kupası'nda çeyrek finale çıkmak istiyoruz. Sezon başından bu yana hedefimiz değişmedi. Bunu başaracak kalitede ve güçteyiz. Taraftarlarımızın da maçta mutlaka yanımızda olması gerekiyor. Onların da desteğiyle maçı kazanıp, salondan hep birlikte mutlu bir şekilde ayrılacağımıza inanıyoruz."

Gaziantep'te yapılacak maçı kazanması halinde İtalya'da yeniden çeyrek final bileti almaya çalışacak olan Royal Halı Gaziantep, FIBA Erkekler Avrupa Kupası son 16 turu ilk maçında İtalya'nın Varese takımına deplasmanda 82-81 yenilmişti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.