Gaziantep

Gaziantep’te “Birlikte Üretim, Birlikte Ritm” Perküsyon Gösterisi düzenlendi

13:44 10 Mart 2016
Gaziantep’te “Birlikte Üretim, Birlikte Ritm” Perküsyon Gösterisi düzenlendi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu tarafından, “Birlikte Üretim, Birlikte Ritm” Perküsyon Gösterisi ile "Nilgün Belgün'le Aşk ve Komedi" etkinliği gerçekleştirildi.

GSO’dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Şehitkmail Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa, Dışişleri Bakanlığı Suriye Koordinatörü Adnan Keçeci, Kutnu Tanıtım Grubu Başkanı Jülide Konukoğlu, Kutnu Tanıtım Grubu Başkan Yardımcısı Fisun Koçer, İtalyan Fahri Konsolosu Mehpare Şayan Kileci, TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu üyeleriyle TOBB Genç Girişimciler Kurulu üyeleri katıldı.

TOBB Güneydoğu ve Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hülya Akkaya, Kadın Girişimciler Kurulu'nun kadın girişimcilere eğitim, kapasite geliştirme desteği ve girişimci fikirlerini hayata geçirmelerinde destek sağlamak üzere kurulduğunu belirtti.

GSO'nun koordinatörlüğü ve desteğiyle 150 üyeyle bugüne kadar birçok faaliyet gerçekleştirdiklerini aktaran Akkaya, "2008 yılından bu yana Gaziantep’teki yerel yapılanmasıyla kadın girişimci potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesi ve daha donanımlı hale getirilmesi amacıyla politika belirlemede ve girişimcilik kültürünün kadınlar arasında gelişmesinde öncülük ediyor. Bugün bizim için özel bir gün çünkü geçen dün dünyada ve ülkemizde Emekçi Kadınlar Gününü kutladık. Bize katkı veren herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Organizasyon Nilgün Belgün’ün "İçimdeki Kadın Aşk ve Komedi" isimli kitabından sahneye uyarlanan "Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi" isimli dans gösterisiyle sona erdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.