Gaziantep

AK Parti Gaziantep danışma kurulu toplantısı

17:32 26 Mart 2016
AK Parti Gaziantep danışma kurulu toplantısı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel, "Her yüz yılda bir sınırlar yeniden tanzim edilmek isteniyor. Bu vatan topraklarından bir kısmı koparılmak isteniyor. Biz asla ve asla müsade etmeyeceğiz Allahın izniyle" dedi.

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı Daraltılmış İl Danışma Kurulu Toplantısı'na katılan Yüksel, yaşanan terör olaylarına değindi.

Türkiye'de Paralel Devlet Yapılanmasının, PKK ile iş birliği halinde olduğunu belirten Yüksel, Avrupanın terörle mücadele konusunda samimi olmadığını ifade etti.

AK Parti hükümetinin seçim öncesi verdiği vaatlerin neredeyse yüzde yüzünü tamamladığını dile getiren Yüksel, şöyle konuştu:

"Çok önemli gördüğümüz ve bu hafta tamamladığımız kişisel verilerin korunmasıyla ilgili 41 maddelik kanunu da tamamladık. Tabi ülkemiz zor bir coğrafyada. Bu cennet vatanı kolay kazanmadık. Bununla alakalı bu şer güçleriyle mücadele de asla bitmeyecek. Terörde uluslar arası bir organizasyon, taşeron örgütler de burada kendilerine göre gereğini yapmaya devam ediyor ama Allaha hamd olsun milletimizin birliği, kardeşliği, bin yıllık kardeşliği, hükümetimizin güçlü iradesiyle bu terör meselesinden de en kısa zamanda kurtulacağız."

Terörün bir dünya gerçeği olduğunu ve "iyi terörist", "kötü terörist" şeklinde bir ayrımın yapılamayacağını kaydeden Yüksel, şöyle devam etti:

"İşte Paris'te de oluyor, Belçika'da da oluyor. Bunu neden mi söylüyorum? Gaziantep'in vekaletini alıp Gaziantep'in imajını zedeleyecek açıklamalarda bulunanlara hitaben söylüyoruz. Gaziantep'in imajını, kardeşliğin, huzurun başkenti olan bir kentin imajını zedelemeye kimsenin hakkı yok. Ama maalesef buradan yüzde 10-9'larla temsil hakkı bulmuş bazıları bunları söylüyor. Gaziantep bunları asla haketmiyor. Böyle vekilleri de haketmiyor."

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer ve il başkanı Mehmet Eyüp Özkeçeci'nin de katıldığı toplantı basına kapalı devam etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.