Gaziantep

Gaziantep polisine araç desteği

20:46 31 Mart 2016
Gaziantep polisine araç desteği

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan 32 araç, düzenlenen törenle İl Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Büyükşehir Belediyesi otoparkında düzenlenen törende konuşan Vali Ali Yerlikaya, kentteki kurumlar arasında çok iyi bir uyum olduğunu söyledi.

Araçaların 20'sinin kentteki emniyet hizmetlerini görünür şekilde olması için dizayn edildiğini belirten Yerlikaya, "Emniyet teşkilatına daha önce de kentteki odalar tarafından 20 zırhlı araç alınmıştı. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Atanmış değil, seçilmiş kişiler de en az bizim kadar kentin güvenliği için çabalıyor. Bu noktada bizler şanslıyız. Kentte 7 polis merkezi var, bu sayı yıl sonuna kadar 12'ye çıkacak. Yapılacak olan 5 merkez son derece modern ve kullanışlı olacak" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de kentin kalkınma yolculuğunda istediğimiz hedefe ulaşabilmek için güvenliğin olmazsa olmaz olduğunu ifade etti.

Emniyet teşkilatının büyük fedakarlıkla çalıştığını ve kendilerinin de onların yanlarında olduklarını kaydeden Şahin, "Kurumlar arası iletişimimiz çok güçlü, kısa sürede kararlar alarak hayata geçiriyoruz. 2 milyonun emniyetini, asayişini, huzur ve barışını korumak için birbirimize yardımcı oluyoruz" diye konuştu.

Vali Yerlikaya, temsili olarak, kutnu kumaşından yapılan maskotlu anahtarı, polis memuruna verdi.

İl Müftüsü Ahmet Çelik tarafında okunan duanın ardından araçlar göreve çıktı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.