Gaziantep

GAHİB'li halıcılara İngilizce eğitimi

15:11 08 Nisan 2016
GAHİB'li halıcılara İngilizce eğitimi

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçı Birlikleri (GAHİB) yabancı dil alanında başlattığı çalışmayla üyelerine mesleki İngilizce eğitimi vermeye başladı.

GAHİB'den yapılan yazılı açıklamada, dünya halı sektörünün merkezi haline gelen Gaziantep'te başlatılan mesleki İngilizce eğitimine yoğun ilgi gösterildiği belirtildi.

GAHİB bünyesinde üye firmaların yönetici ve personellerine yönelik gerçekleştirilen mesleki İngilizce eğitimiyle firmaların yurt dışında müşterilerle daha rahat iletişim kurabilecekleri ifade edilen açıklamada, şöyle denildi:

"Üyelerimize yönelik gerçekleştirdiğimiz bir çok alandaki hizmet içi kurslarımıza bir yenisi ekleyerek mesleki İngilizce eğitimi başlattık. Uzman hocaların nezaretinde temel alt yapısı bulunan üye firmalarımızın çalışanları ve yöneticilerini kapsayan kurslarımızda mesleki anlamda akıcı bir üslupla yabancı dil konuşulabilmesi için ciddi bir çalışma yürütmekteyiz. Bütün üyelerimize ve üyelerimizin çalışanlarına ücretsiz olarak açılan kursumuza ilgi memnuniyet vericidir. Kursun sürekliliği ve tekrarı için gelecek talepler doğrultusunda değerlendirme yapılacaktır."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.