Gaziantep

AK Parti Genel Sekreteri Gül'ün GAOSB ziyareti

16:49 17 Nisan 2016
AK Parti Genel Sekreteri Gül'ün GAOSB ziyareti

AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesini (GAOSB) ziyaret etti.

GAOSB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Gül ve beraberindeki heyet, yeni göreve getirilen GAOSB Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Köken ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gaziantep'in ekonomideki gelişmeleri ve yatırımlarla ilgili sorunları ve önerileri dinleyen Gül, daha sonra işçilerle bir araya geldi.

Gaziantep sanayisinin Türkiye'nin göz bebeği olduğunu ifade eden Gül, "Her koşulda ve her zaman hepinize aynı mesafede olacağız. İşçimizin ve sanayicimizin yanındayız. Siz değerli sanayicilerimiz sayesinde Anadolu'nun en gözde şehirlerden birisi olan Gaziantep düzenli ve hızlı gelişen sanayisiyle önemli bir yatırım, üretim, istihdam ve ihracat bölgesi olmuştur." ifadelerini kullandı.

Beş bölgeden oluşan Gaziantep OSB'nin bugün Türkiye'nin en büyüğü konumunda olduğunun altını çizen Gül, şöyle devam etti.

"Gaziantep ekonomik ve girişimcilik potansiyeli yüksek bir şehirdir. Her zaman Türkiye ekonomisinden iki kat fazla büyüyerek sanayisiyle Türkiye'nin göz bebeği haline gelmiştir. Gaziantep sanayisinin gelişmesine yönelik çalışmalarımızın neticelerini görmekten büyük mutluluk duyuyoruz."

GAOSB Başkanı Deniz Köken ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "OSB yönetimi olarak sanayicinin sorunlarına ortak bir pencereden bakıyoruz. Bu anlamda görevimiz, gelişen, değişen ve büyüyen sanayinin yükünü omuzlamaktır. Hükümetimiz sanayicilerimizin her zaman yanında olmuştur. Ziyaretiniz bizleri ziyadesiyle onurlandırmıştır. Sizlerin her daim desteğinizi aldığımızda biliyoruz ki Gaziantep OSB'si üretecek ve ürettikçe de ışıldayacaktır." diye görüşünü kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.