Gaziantep

NTO Başkanı Özyurt'tan sanayicilere davet

16:27 19 Nisan 2016
NTO Başkanı Özyurt'tan sanayicilere davet

Nizip Ticaret Odası (NTO) Başkanı Mehmet Özyurt, "Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) boş kalan yerlerin Nizipli sanayicilerimiz tarafından değerlendirilmesi gerekir." dedi.

Özyurt, OSB'deki yönetim kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada, Nizip OSB'deki ek Organize Sanayi'nin kamulaştırma işleminin sonuçlanma aşamasına geldiğini söyledi.

OSB'de kalan son yerlerin Nizipli girişimciler tarafından değerlendirilmesini istediğini belirten Özyurt, şöyle konuştu:

"OSB alanında şu an itibariyle birkaç tane arsamız kaldı. Bu nedenle çevre illerden çok ciddi talepler ve teveccühler oldu. Böylelikle OSB'de yeni açılacak yerler için Gaziantep ve çevre illerden birçok firmalar yer alacak. Bu da hem Nizip’in üretimde ürün çeşitliliği hem de örnek model olması açısından faydalı. Fakat Nizipli sanayicilerimizin de burada daha fazla yer sahibi olmaları arzusundayım. Bundan dolayı tüm Nizipli girişimcileri Nizip OSB’ye davet ediyorum. İnşallah bu ay sonu itibariyle çalışmalarımız tamamlanmış olur. Bundan sonraki aşamada planlama ve yer tahsisine geçeceğiz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.