Gaziantep

Gaziantep'te gazeteciler için yapılacak konutlar

11:54 20 Nisan 2016
Gaziantep'te gazeteciler için yapılacak konutlar

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, kentte gazeteciler için yapılacak konutlarla ilgili şantiye kurulmaya başlandığını ve bir ay içerisinde de temel atma töreninin gerçekleştirilmesinin planlandığını bildirdi.

Ay, yazılı açıklamasında, toplu konut projesin ihalesini alan Kahramanmaraş'taki Aksay firmasını ziyaret ettiklerini ve firmanın Yönetim Kurulu Üyesi Ökkeş Kır ve Proje Müdürü Tuncay Yılmaz'dan çalışmalarla ilgili bilgi aldıklarını belirtti.

Her şeyin planlandığı şekilde ilerlediğini ve bir ay içerisinde konutların yapımına başlanacağını kaydeden Ay, "Şantiye kurulmaya başlandı. Bir ay içerisinde de temel atma törenimizi gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Camiamıza hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

- "Gaziantep'e özgü taş döşemeyle yapılacak"

Firma tarafından bölgede şantiye kurma ve sondaj çalışmalarına başlandığını aktaran Ay, şöyle devam etti:

"Proje daha önce planlandığı gibi hayata geçirilecek. Daireler, 3 oda bir salon ve 2 oda bir salon olarak inşa edilecek. Dış cephe Gaziantep'e özgü taş döşemeyle yapılacak. Park, spor alanları, çocuk oyun ve açık oto park alanı gibi sosyal donatıları düşünülmüş. Güzel bir yaşam alanı olacak."

Ay, ödeme koşullarınınsa temel atma töreninin ardından netleşeceğini belirterek, bu konuyu da titizlikle takip ettiklerini kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.