Gaziantep

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

12:49 22 Nisan 2016
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Gaziantep'teki sivil toplum kuruluşlarınca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle mesaj yayımlandı.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, yaptığı yazılı açıklamada, geleceğin Türkiyesinde söz sahibi olacak çocukların iyi yetiştirilmesi gerektiğini belirtti.

23 Nisan'ın sadece bir bayram ve şenlik olarak algılanmaması gerektiğine dikkat çeken Bartık, "Bugün, Türk milletinin çocuklarına verdiği önemin göstergesidir. Çocuklarına yatırım yapan, onların iyi yetişmesine olanak sağlayan toplumlar her zaman öne çıkmıştır. O nedenle en büyük yatırımın çocuklara yapılması gerektiğine inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu da mesajında, şunları kaydetti:

"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarken, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, kahraman silah arkadaşlarını, bugüne kadar Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında Aziz Türk Milleti’ne hizmet sunan devlet adamlarından ebediyete intikal edenleri ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum."

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, bütün dünya çocuklarının her gününün bayram havasında geçmesini temenni ettiğini belirtti.

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, millet egemenliğinin hakim kılındığı TBMM'nin açılışının 96. yıl dönümünde tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.