Gaziantep

Gaziantep'te araç muayene hizmeti randevuyla verilecek

11:45 25 Nisan 2016
Gaziantep'te araç muayene hizmeti randevuyla verilecek

TÜVTÜRK'ün Türkiye genelinde sadece randevu ile araç kabul eden muayene istasyonlarına, 25 Nisan'dan itibaren Gaziantep'in Nizip ve İslahiye muayene istasyonları da dahil oldu.

TÜVTÜRK'ten yapılan açıklamada, 25 Nisan'dan sonra iki istasyonda randevusuz araç kabulünün yapılmayacağı bildirildi.

Sadece randevu ile hizmet veren istasyonlarda muayene taleplerinin eşit şekilde dağılmasının mümkün olduğunu belirtilen açıklamada, bu sistem sayesinde araç kullanıcılarının istasyonda daha az beklediğine dikkat çekildi.

Araç muayene istasyonlarına sadece randevulu araçların kabul edilmesinin müşteri memnuniyetinde artış sağladığı bildirilen açıklamada, bu uygulamayla Gaziantep'te de müşteri memnuniyetinde artış sağlanmasını beklendiği kaydedildi.

TÜVTÜRK’ün Gaziantep’te bulunan merkez ve Şehitkamil araç muayene istasyonlarının sadece randevuyla hizmet vermeye devam edeceği belirtildi.

Randevu sisteminde, araç kullanıcılarının, "www.tuvturk.com.tr" adresinden ücretsiz olarak istasyon yoğunluğuna göre talep ettikleri gün, saat aralığı içinde randevu alabileceği, ayrıca randevuların, TÜVTÜRK Çağrı Merkezinden veya istasyonlara gidilerek ücretsiz alınabileceği bildirildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.