Gaziantep

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da hedef üst sıralar

11:57 27 Nisan 2016
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da hedef üst sıralar

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un teknik sorumlusu Bülent Bölükbaşı, kaliteli bir kadroya sahip olduklarını belirterek, mümkün olduğunca üst sıralara tırmanmak istediklerini söyledi.

Kulübün aynı zamanda sportif direktörlüğünü de yürüten Bölükbaşı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon başından beri genç, mücadeleci, sonuç odaklı bir takım olabilmek adına çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Mavi-beyazlı ekibin son haftalarda küçük bireysel hatalar ve hakem kararlarıyla puanlar toplamakta zorlandığını ifade eden Bölükbaşı, yaşanan bu gelişmelerin ardından kan değişikliğini sağlayabilmek adına teknik direktör Bayram Bektaş ile yol ayrımına gidildiğini kaydetti.

Bundan sonraki süreçte takımı daha iyi noktalara taşıyabilmek adına ellerinden geleni yapacaklarını aktaran Bölükbaşı, "Kaliteli bir kadromuz var. Lig bitene kadar mümkün olduğunca üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Önümüzde 3 önemli maç var. İnşallah bunlardan istediğimiz sonuçları alıp, hedeflenen noktalara ulaşırız." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.