Gaziantep

Maçın ardından

21:37 08 Mayıs 2016
Maçın ardından

PTT 1. Lig'de Giresunspor'la 0-0 berabere kalan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un teknik sorumlusu Vedat Özsoylu, ikinci yarıya Giresunspor'un biraz daha iyi başladığını, kendilerininse maça 4 as oyuncularından yoksun çıktığını söyledi.

Özsoylu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, en azından 6 net pozisyon ürettiklerini belirterek, pozisyonlar olgunlaşmadan gol vuruşu yapabildiklerini ifade etti.

Vedat Özsoylu, şöyle konuştu:

"İkinci yarıya Giresunspor biraz daha iyi başladı. Biz maça 4 as oyuncumuzdan yoksun çıktık. Diğer arkadaşlar da onları aratmadılar. Onlara da teşekkür ediyorum. Netice böyle oldu. Onlar da kazanabilirdi, biz de kazanabilirdik. Giresun takımını da kutluyorum."


- Giresunspor cephesi


Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise maçtan önce temkinli olmaları gerektiğini bildiklerine vurgulayarak, sezonun en stratejik maçını oynadıklarını söyledi.

"Tam bir taktik maçıydı" diyen Sözeri, şunları kaydetti:

"Rakibimiz kazanmak zorundaydı. O yüzden ilk yarıda oyunu tutmak durumundaydık. Temkinli olmak zorundaydık. Çünkü rakibimiz kazanmak için ikinci yarıda önemli bir risk alacaktı. İkinci yarı rakip beklediğimiz gibi çıktı, çift santrafor oynadılar. Ondan sonra biz de önemli pozisyonlara girdik ama maalesef değerlendiremedik. Biraz stresten olabilir. İsterdik ki bugün şehrimize garanti etmiş olarak dönelim ama maalesef son haftaya kaldı."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.